Brage

Taarbæk Fiskeres SangforeningBrage”, i daglig tale blot kaldt Brage, er med sine mere end 130 år et af Danmarks ældste  mandskor. Koret blev stiftet i 1881 i den lille fiskerflække lige nord for København, og her holder det stadig til i Bindesbøll under kyndig ledelse af dets kvindelige korleder Pernille Bach.

Koret har ca. 30 sangere, der bor i eller har tilknytning til Taarbæk. I dag kommer de fra mange forskellige erhverv, da der ikke længere er erhvervsfiskere i Taarbæk.

Repertoire
Koret har et bredt, populært repertoire, som publikum vil kunne nynne genkendende med på. Der er både gamle og nye  populærklassikere, og en del af dem har fået nye charmerende tekster.

Koncerter
Bragekoret optræder flere gange om året ved lokale arrangementer, foreningsjubilæer, i kirker og på plejehjem. I 2013 afholdt Brage en stor åben koncert i Cottageparken i Taarbæk sammen med Nivå Bigband.

I 2011 fejrede Brage 130 års fødselsdag og her kan du se koncerten med højt humør i skolens gymnastiksal. Klik her.

Ved kirkens sommerkoncert i 2015 var temaet Brage går til filmen.

Godt humør også hver torsdag til øveaftenerne
Det er kammeratskabet og traditionerne, der præger Brage. Hver torsdag kl. 19.30 – i vinterhalvåret – mødes “Bragerne” i det gamle Bindesbøll-hus i Taarbæk. På tværs af alder og erhverv er de i mere end 130 år år mødt op for at nyde det fællesskab og gode humør, som sangen giver dem, og som de nyder at give videre til andre.

Kontingent
Det koster kr. 500 om året. Du er velkommen til et par gratis prøvetimer.

100 års jubilæumsbog
At der ikke er tale om en døgnflue kan du læse om dette jubilæumshæfte.

 

 

Kontaktinformation

Sten Rehder

                Mobil: 6168 4983

bragekoret@gmail.com

Facebook – åben gruppe