Taarbæk Kulturcenter

er byens kulturcenter. Vigtigste formål er at medvirke til at sikre et spændende liv i byen … og gerne med oplevelser der giver stof til en snak og et smil!

Hver måned inviteres der til fællesmiddag for byens familier. Næsten altid den første onsdag i den pågældende måned. Senere samme aften har kulturcenteret et kulturarrangement på plakaten. Det kan være debat, sjov, levende musik, teater eller et aktuelt emne, som vi har inviteret et spændende menneske til at belyse. Man tilmelder sig fællesspisning på kulturcenter@sol.dk.

Taarbæk Loppemarked: Kulturcenteret inviterer også til årets loppemarked i august.

Taarbæk Julemarked: Kulturcenteret inviterer også til byens store julemarked – altid lørdagen inden første søndag i advent.

Taarbæk Jazz: I starten af juni er der jazz …ofte hvor folk må “hænge i vinduerne” og nyde tonerne fra molen!

Fællesmiddagene har både plads til børn og voksne. Men begrænset plads …vi stopper, når 60 har tilmeldt sig til middagen, og det sker ofte!

Alle kan deltage i kulturcenterets aktiviteter. Men du slipper billigere ind, når du er medlem. Det koster til gengæld kun 100 kr. for et helt år. Pengene sikrer, at vi kan starte planlægningen af den næste kulturoplevelse i Taarbæk.

Taarbæk Kulturcenter holder til på Taarbæk Skole. De fleste arrangementer foregår i Akvariet med udsigt til havnen.

Kontaktinformation

kulturcenteret@gkom.dk

FaceBook