Så er den i støbeskeen – bogen om øgenavnene i Taarbæk. Da jeg skrev bogen om Taarbæk Idrætsforening gennem 100 år var det min plan at få et afsnit med om øgenavnene. Jeg kunne desværre ikke nå at få samlet materiale til det. Nu har jeg fundet tiden og materialet frem og er begyndt at skrive bogen med arbejdstitlen “Øgenavne i Taarbæk”.

Listen er lang og nogle glæder sig – andre er mere spændte.

Har du nogle gode navne og historien om det, så er det en hjælp og kan give kolorit til bogen. Derfor ville det være fint med Øgenavn, Navn, Årgang og Bopæl. Det er ikke er must med alle oplysninger men jeg vil gerne have så mange oplysninger så muligt da jeg vil forsøge at se om der er en trend i årgange eller bopæl i Taarbæk. Det er ikke kun historiske øgenavne men også navne som måske bruges i dag. Det skal dog være et velkendt navn fra Taarbæk.

Hvornår bogen er færdig har jeg ingen deadline på og jeg skal også finde en måde at udgive den på. Det er jo ikke gratis.

Tøv ikke med at kontakte mig på mail oegenavne@taarbaek.dk

Hilsen “Larven”

med det borgerlige navn Flemming Henriksen