Vores Taarbæk – frem mod 2025

Vi har i Borgerforeningens bestyrelse igangsat arbejdet med en udviklingsplan for Taarbæk, som drejer sig om vores ansvar som borgere i Taarbæk.

Vi har alle haft en rigtig god grund til at flytte til Taarbæk, det kan være adgang til hav, til skov eller let adgang til skole og børnehaver. En del af dette er ikke en selvfølge og er noget, vi som borgere skal være klar til at ”kæmpe” for, såsom bibliotek, skole og børnehaver eller endog det at have en købmand i Taarbæk. Det kræver en indsats og ansvar fra os alle som Taarbæk borgere. Vi er et udkantsområde i Lyngby-Taarbæk kommune, og der er kun os til at kæmpe for det, vi alle sætter pris på i Taarbæk.

Så snart vi har lavet et udkast, vil vi indkalde vore foreninger og bestyrelser til en debat, så vi alle kan stå samlet om vores kære Taarbæk, og hvad vi vil med Taarbæk. Vi håber, at vi sammen med vore foreninger og diverse bestyrelser kan udarbejde et idegrundlag, hvor næste skridt så vil være at dele det med jer som borgere i Taarbæk.

Såfremt der allerede nu er ideer til dette arbejde, må I meget gerne dele disse ideer med Borgerforeningens bestyrelse, og I kan sende en mail til formanden, Richard Sandbæk, med e-mail adresse: sandbaek@icloud.com

Læs 1. udgave af dokumentet her:  vores-taarbaek-frem-mod-2025-oktober-2016

Den 9. februar 2017 blev planen gennemgået i Akvariet på skolen med ca. 45 fremmødte borgere.

Læs her notatet: Borgermøde 09.02.2017. Notat til Portalen